Categories
Espais

Cessió i lloguer d’espais

Els espais de Can Carol a l’abast de tothom.

El casal de barri té com a finalitat el desenvolupament sociocultural de la comunitat, fomentant el diàleg, la solidaritat, l’associacionisme i la col·laboració, tot pensant en el desenvolupament del barri i en la millora de la convivència.


En aquest sentit, Can Carol ofereix un servei de cessió d’espais que posa a disposició de grups, entitats, administracions, ciutadans i ciutadanes, col·lectius i artistes; sales i espais del casal i el seu equipament tècnic per a la realització d’activitats.

Normativa cessió d’ús

Catàleg d’espais i tarifes

Actualment, i mentre durin les mesures sanitàries vigents derivades de la Covid-19, aquest servei queda modificat i caldrà consultar directament amb l’equipament a través d’aquesta adreça: info@cancarolvallcarca.cat