Vistes de navegació

Esdeveniment Views Navigation

Avui

ESPAI D’INTERCANVI: CONTES

La porxada

Porta els teus contes i intercanvia’ls amb altres famílies del barri. El que a tu ja no et fa servei ben segur que posarà contenta a una altra persona.

LOS MUNDOS DE LUNA MARIBEL ELÍA

Polivalent

Presentem “Los Mundos de Luna”, una trilogia dedicada a les famílies que tinguin interès en entendre el món interior dels seus fills i filles sobretot en etapes de preadolescència i adolescència des de l’escolta activa i l’educació conscient.

EL PÈNDOL D’ANNA GAS

Polivalent

Per motius aliens al Casal, s'ha hagut de suspendre la presentació d'aquesta tarda del llibre de l'Anna Gas. Disculpeu els inconvenients. Mirarem de programar ho al setembre. Gràcies i arreveure. (Presentació de la darrera obra guanyadora del Premi Mercè Rodoreda 2020, El pèndol, el darrer llibre de relats d’Anna Gas. A l’acte comptarem amb la […]

Espai d’intercanvi:joguines

La porxada

Cotxes, peluixos, jocs de taula... Avui les protagonistes són les joguines que ja no utilitzes, a quines mans aniran a parar?

Can you do this? Improvisació de dansa

Polivalent

Projecte dirigit per Paul Guenot que proposa un joc d’imitació en el que els intèrprets es troben desafiant- se mútuament. Funciona com a detonador escènic que habilita un diàleg gestual de preguntes i respostes entre els artistes i el seu entorn.

Menú de temporada

Aula de Cuina

Preparem i degustem un menú exquisit per començar l’estiu amb una alimentació sana i equilibrada. Tot i la calor, et podem assegurar que se t’obrirà l’estómac per berenar.

3€

Espai d’intercanvi: roba

La porxada

A causa de les noves restriccions per la prevenció de la COVID-19, queden posposats els mercadets d'intercanvi fins després de l'estiu. Moltes gràcies per la comprensió.🙂 ___ Si els pantalons et venen curts i necessites unes vambes de més talla vine a l’espai d’intercanvi i emporta’t allò que necessitis.

Techno – Flamenco

Barra Freda

Aprofitant que arriba el bon temps ambientem la Barra Freda de Can Carol amb un mestissatge de música techno i flamenc. Un espai perfecte per gaudir de la terrassa de l’espai relacional de Can Carol.

Explosió d’hortalisses

Aula de Cuina

Obrim el llibre de receptes, és el torn de les amanides. Gaudim d’una taula plena d’hortalisses amb colors, gustos i aromes frescs i suculents.

3€

Espai d’intercanvi: tot s’hi val

La porxada

  A causa de les noves restriccions per la prevenció de la COVID-19, queden posposats els mercadets d'intercanvi fins després de l'estiu. Moltes gràcies per la comprensió.🙂 ___ En aquest dia tot si val, si tens alguna cosa que no utilitzes i penses que a una altra família li pot ser útil, no dubtis i […]

Escabetx

Aula de Cuina

Descobrim la tècnica de l’escabetx per poder conservar aliments a base de vinagre, espècies i sal. Vols saber-ne el secret? Apunta’t i deixa els teus convidats bocabadats la pròxima vegada.

3€

Buidem les neveres

Barra Freda

Aprofitant que marxem de vacances, la Barra Freda de Can Carol es prepara per buidar les neveres amb música i activitats a la seva Terrassa. Una bona manera d’acomiadar el mes de juliol.