Les comissions

El 5 i 6 de març del 2021 es van celebrar les primeres trobades de les COMISSIONS a Can Carol. La participació va ser elevada, més de 30 veïnes interessades a engegar aquest projecte comunitari de forma col·lectiva.

Les comissions establertes van ser les següents:

COMISSIÓÀMBIT TEMÀTICQUÈ FEM?
Salut
Salut, Benestar
emocional i físic,
Nutrició, …
Coordinem i dinamitzem xerrades de salut, tallers per la gent gran i activitats vinculades a l’autoconeixement i benestar.
Gènere i Cercle de Dones
(PARTICIPACIÓ COMPLETA I TANCADA TEMPORALMENT)
Feminisme,
LGTBIQ+, Cures…
Som un espai no mixt de suport mutu, on parlem de temes personals i d’actualitat que ens atravessen pel fet de ser dones. Organitzem tallers amb perspectiva de gènere.
SostenibilitatEspai permanent
i transversal a totes les comissions
Oferim càpsules formatives vinculades a l’ecologia, reciclatge i reducció de residus. Actualment, estem treballant en un diagnòstic sobre sostenibilitat pel casal per intentar sensibilitzar sobre el nostre impacte a l’entorn més proper.
Arts i Cultura
Dansa, Música,
Teatre,
Autocreació,
Exposicions…
Organitzem tallers vinculats a les arts i la cultura, concerts, espectacles, cicles de pel·lícules, exposicions, entre altres.
Cuina
Nutrició, reaprofitament, cuina, hàbits saludables,…Fins ara hem proposat i dinamitzat tallers de diferents disciplines i formats: sushi, tapes, fermentats, cuina de reaprofitament, de temporada, berenars infantils, espectacles culinaris, etc.
RutesNaturalesa, espais verds, cultura i arquitectura del barri o la ciutat de Barcelona, caminades i passejades,…El nostre objectiu és motivar al veïnat a descobrir els racons de la ciutat i del barri. Organitzem sortides els caps de setmana de forma voluntària.
FamíliesMaternitat,
Criança, infantesa, adolescència.
Oferim un espai de trobada semipresencial al casal per acompanyar-nos i gaudir d’un oci alternatiu amb les famílies i infants de Vallcarca.
Aquest trimestre hem començat a coordinar una línia de tallers pels més petits.
Infants
(PARTICIPACIÓ COMPLETA I TANCADA TEMPORALMENT)
Infància, defensa dels drets de l’infant. Ens encanten les obres de teatre!
El trimestre passat en vam fer una sota el valor de la pau i aquesta tardor farem la segona estrena pel nostre aniversari.
A part, intentem oferir activitats als infants del barri creades i pensades per nosaltres.

Si t’interessa inscriure’t en alguna comissió oberta només cal que enviis un mail a info@cancarolvallcarca.cat